Jan 22, 2014

UBAT PENENANG

Kerja memang tak pernah habis. tapi kita patut bersyukur sebab dapat kerja. tak kerja macam mana nak dapat keberkatan dalam rezeki yang Allah bagi (yela tuh.....)

Dialog aku dan boss petang tadi yang sangat menginsafkan dan kelakar jugak sebab boss aku non-muslim @ singh

Boss : aaaaaaa penatnya!dahla tak sempat makan apa pun lagi..dah la nak balik rehat
Aku  : Saya pun!nak pergi tenangkan jiwa jap
Boss : Ko nak g mana pulak nih?
Aku  : Ni dah pukul berapa? nak g solat lah..berdoa pada Tuhan ditenangkan jiwa raga ini
Boss : .............................. ok!

Permulaan tahun ni bagi aku takdelah happy sangat sebab salah seorang staff kanan dah nak quit berhijrah ke UPSI dan hari terakhir beliau adalah pada 7 Feb ini! dan aku sekeluarga sudah lama merancang untuk sepakat mengambil cuti pada hari tersebut!

Maka kesian lah sangat boss aku kehilangan 2 orang staff kanannya selama seminggu (opss tu aku yang cuti seminggu) teruja dalam sedih boleh?

hihihihi


Tapi masih sedih sebab diwajibkan jadi backup singer untuk farewell party staff kananku itu....haha

We had joy we had fun we had seasons in the sun. But the hills that we climbed were just seasons out of time!goodbye Siti :(

3 comments:

  1. eh? macam mana boleh sedeyh?

    bukankah karok itu feberetmu?hi hi hi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. karok dgn geng tiga suku cam hangpa takpa la weyyy..melalak 3 jam pon sanggup!haha ni depan lecturer!sebek xdak student

      Delete
  2. ha ha hA!ok la tu~aku ritu nasyid..sopan sungguh!ahhahaa..awat tak lead terus chunk?

    kamon u can do it!


    *lari~~~~*

    ReplyDelete