Jan 12, 2010

PRODUK UNTUK STAY UP



Lately,sedar tak sedar banyak jugak produk yang nescafe dah keluarkan bila terpampang gambar kat atas ni dalam iklan

Tapi aku lebih terliur nak cuba yang ini


demi malam Anugerah Juara Lagu (AJL ke-24),aku pon cuba la utk kali pertama untuk test power.yelah aku ni spesies yang tido awal (tido mati lak tu)..kadang2 8.30 dah lelap depan tv (memang tidoq depan tv pon!) :D

ya ampun!!AJL dah abis pon x ngantuk2 lagi..maka berhasillah percobaan yang pertama
at last cuba melelapkan mata pada pukol 2 lbeh..tu pon pura2 tidoq!!

tapi dalam proses utk cuba melelapkan mata tu, boleh pulak aku menjeram mee megi di atas dapor..dahla petang tadi panjat gua sami *sigh* (haa bagus sgt la tu..syabas2)

so kesimpulannya, ipoh white coffee nescafe ni memang POWER!!kalah la power root :P

SELAMAT MENCUBA!! :)


Yang Mencuba,

AKU

7 comments:

  1. hahhaa..bende ni bley effect ke kt aku?kalau minum berak tak?

    ReplyDelete
  2. aah konfem berak & kencing byk kali!!aih penat gak p toilet..gugugu pasaipa ek jd gitu?effect buah pinggang ke?

    ReplyDelete
  3. ahaks..tatau..perut x thn kot~tapi slalu aku berak je..heheh..sbb die cm de susu2..hehe

    ReplyDelete
  4. oh!br tau nescafe ni leh merosakkan buah pinggang & jantung la..tu yg kerap kencing & berak..sistem penghadaman & perkumuhan kita jd x teratur.tu pon kalo ko perasan la..hehe :)

    ReplyDelete