Jul 20, 2010

hari-hari di UTP

huh!gilo dh lama tak update blog~sebek ada free time..chewah..padahal hari2 gak aku free..hehe

harini 3rd day aku di sini.rumet tadak.balik umah.bes je aku tgk dak2 research ni kuo masuk UTP sesuka ati.osmet pon tadak.tapi rasanya ada sorang kt bilik sebelah tapi dia tak kuar2 pon..segan lak nak pi ketuk~wahahhaA..sombongnye aku..tapi pelik lak tak serempak dlm toilet~isk3.time kuo pi toilet tak sama kot..ahaks

smlm register.pegi settelekan apa yg patot~buat matric card.buat sticker kereta.soping2 apa yg patot.busy2.hahahA..harini almost done semua kerja aku.henset pon dh repair!yeah~pegi ipoh sorang2 punyalah nk buat MC tapi die ckp lambat, bulih jadi 3 minggu sbb nk check hepatitis B tu mesin die rosak..dedemM..Penat pegi tnye kt Bt Gajah rupanya die hanto tmpt sama gak~so lambat!adoi la~skrg tinggal MC n nak tunggu detailed timetable punya~fuh..ada klas yg kena blajo sorang2..cant u imagine!rasa cam amik private tuition~dedem.sah2 tak leh ponteng.benci!tak leh tido lam kelas.semua soklan aku yg kena jawab..oh no!!!!!!!!!!har3..galok sgt nk amek coursework~padan muka aku!then klas pon ada gak time wiken sbb nk skali ngn bdk part time~haih..wiken yg horor!tapi tak kisah la bukannye de ramai geng nk berhibur cam dlu dah pon..hehe.cuma tak bes la takleh adjust balik time wiken.huhuu


tapi belek punya belek takde la byk sgt kena blajo..cam kejap je..wahahA..suka ati wt hypothesis sendirik..dah la subject core~gile..heat integration.modelling.refinery.oh!dh luput dari otak aku since keluar exam hall kot!waHAHhahA~chaiyokkkkkkk!berusahalah~setahun setengah je!chewah saja nk sedapkan hati tu~~


okay cukup stakat ini update sal aku..ngntuk sudah!esok plan nk settlekan bende lain plak..har3..sebek la rumet aku ni bawok tv..takde bosan sgt..leh layan ilusi petang2..heheh..


slide



p/s: UTP sunyi siot budak undergrad tak masuk lagi~tak rasa mcm universiti pon..hahhahA.sunyi sepi ting~




==miss lonely==

3 comments:

  1. wahhahah.. leha si budak sekolah... selamat wat keja sekolah, kirem salam kat cikgu2.

    ReplyDelete
  2. hhAHhahahaA..sekolah la bes dpt duit~wahh ada alasan takmo bagi duit raya kt dak2..mwahahHAH..padel~dh siap kad nanti pass2 la kt aku..hohO

    ReplyDelete