Aug 20, 2010

BUSYBODY/OBSERVER

baru perasan aku suka nengok org duk berkelai kat forum..cam kelakar pn ada tp x berani nak sampuk la..xde pekdahnye :D

tapi suke nengok aje..xpe kan kan?bukan p simbah petrol pon kat depa..hu2 ni pon buang masa jugak namanya!dush dush ~

tergendala sat azam nk siapkan fullpaper by this week..haha xpe minggu dpn ada lg (tudia tabiat org melayu zmn skg.ske menangguh2 bl dh dekat deadline br nk terhegeh2)

tension baru balik teman golongan x posa melakukan aktiviti terlarang di rumah tapi malangnya gagal disebabkan kehabisan minyak masak!haha boleh pulak terlupa nak beli.tapi xpe alhamdulillah.agaknya rezeki aku kot samosa segera tu..kahkah

dalam perjalanan, secara x sengaja kami menyaksikan 2buah kenduri kawen..terkejut tapi tengok2 oh warga thailand rupanya.cis cis kenduri mcm org melayu.dhla sebelah-menyebelah.agaknya kawen ngan orang sekampung kot?muehehe =p

ok sudah2!!dah pukoi empat sudah!!harus ada progress jugak harini sebab esok cuti!!enggak sabar tunggu minggu hadapan pulak!!whee :)

p/s: tengok entry wantong,tetiba semangat blk nak guna mederma..ooyeah =)



8 comments:

  1. hahahaA..aku penah try r MEDERMA tu time jatuh moto dlu~tapi rasanya parut dalam2 tak leh kot pakai MEDERMA aje~sigh!p/s:cemana nk kawen ni..kena kaver dgn gelang emas besar kah?=p

    ReplyDelete
  2. saya baru saja goreng samosa segera yang dikirim bunda yang dibeli di pasar tani tmn sena! sodap rupanye!

    ReplyDelete
  3. hakita: fyi,mana boleh campor2 product kalo nk cepat sembuh!isk2 harusla konsisten mcm wantong tu.haha dia rata sket2 kot..cm parut bwh dagu aku ni!! :P

    k emot: samosa kat hafifah mara ni best giler..inti full ngan daging!!rs sekali pasti nk beli lg!!nyum2

    ReplyDelete
  4. aku rasa aku tau tang mana kenduri kawen tu.. pastu mcm nampak keta cang parking kat kenduri tu..ya ka cang? keh3

    ReplyDelete
  5. bila masa plak!tadak kaitan ngan perkahwinan ko padil oi!wek wek dh ah x jemput kitorg.majuk ah cani =bb

    ReplyDelete
  6. wow~padel!bila datenya?amboi tak jemput org kampong~

    ReplyDelete
  7. lambat lg oi.. la aku jemput mulut ja la noo... sila2.. mai2.. hehe

    ReplyDelete
  8. x profesional dan x ikhlas langsung!!-majuk-

    ReplyDelete