Aug 27, 2010

KECUNDANG DI RAKAAT PERTAMA

OMG!ni la 1st time terjadi pada diriku.inilah padah x bersahur pg td ..pulak tu menketedarah makanan berat secara serentak waktu berbuka td..adoi!!

nasib baik sempat menunaikan solat Isyak.dahla mak aku duduk saf paling depan.aku plg tepi dan yg paling penting-dekat ngan sliding door!senang nak cabut~

pada rakaat pertama teraweh,entah nape tiba2 rasa darah naik ke kepala.mb sbb sujud terlalu lama + pressure dlm bdn tetiba buat aku jadi nak pitam.aduh kepala, perut ok tapi mata aku cam berpinar-pinar dah!i cant stand anymore!trus chow blk umah tanpa memikirkan sejadah & kunci rumah,gate etc

sampai2 tengok gate & pintu umah berkunci!!aduh p umah jiran sebelah kot2 ada kunci spare.sekali takdek!ayah lupe nak kasi blk.hadoi2 nak xnk terpaksa la lepak2 ngan diorang..haha awkward!!pasaipa?pasai dedua anak dia dah kawen.muda dari aku plak tu!masing2 hulur album kawen diorang..sbb aku x p kenduri diorang.hikhik segan sbnrnye nak p

dekat pukol 10,kedengaran tapak selipar mak haku..2x dia p surau cari aku!ingat kena culik ke apa..haha yerla p smyg mana bwk enset.ala dont worry la mak,depa culik bdk kecik2 je.sy dah besar punyeee :D

mak aku sengih2 jer -"kata nak pitam tapi nampak cam segar je td?haih bertuah.esok jgn lupa bgn sahur!"

heeee :D

Anak Bertuah,

Chunk

2 comments:

  1. wakKAKakaA!lama sgt ke sujud?=D apsl x sahur?kata nk sahur atas bas!=p

    ReplyDelete
  2. aku bgn2 tgk kol 6 dah!!haha tidoq mati kot +__+

    ReplyDelete