Aug 4, 2010

sleepy but don feel like to sleep~!

hmmMM..mlm ni hari perasmian nescafe 3in1 n megi kari aku~dh 2 mggu tu beli..tak bukak2 lagi..banggaA2..ada improvement compared to masa undergrad student dlu..hihihihi~

pagi tadi jmpe lecturer nk tnye sal lecture die next wik~bulih lak dia tatau..sabo je r..lecturer yg cumil+putih+chubby..hahaahA..gila pe aku kena ngadap muka dia 2 mggu dr 9-5pm starting next wik~haih...tpksa berdua2-an dlm bilik dia r gini since part time student x amik lg course ni..dedem!takpe tabahkan hatimu hnya 2 minggu~hihihi..adoi~

cam serabut la apesal la module kt utpppppp ni cm pelik skit..dh la kena buat sthn stgh!tapi sem ni cam pack semacam~sem ni sja kena amik 8 subjek..tolak klas research methodology tu jadi 7..aihhh...mmg lain gila ngn usmmmmm. 3rd sem aku kena amik dissertation (research) aja semata2..2nd sem ada design project..oh!ala2 plant design gak r ni..oh tidak!lemoh tol..hmm..then klas research methodology ni wt aku hangin!ade ke wt tgh2 weekdays hari rabu!most klas aku time wiken je..if takde klas research methodology hari rabu tu dh leh adjust balik umah dah..haih~rosak program!dh la 10 minggu klas research tu..wt tuk dak2 research udah le~sigh!

dlu masa undergrad, 1 kos blajo dlm 18 wik cmtu..skang 2 mggu je 1 kos..if klas aku time wiken, kira 4 hari je la untuk cover 1 kos..haahahA..semak gile pale~dh nama pon postgrad..normal la tu kot serabut2 ni..peh!

hMM..takpe la..pk positif..lg byk blajo lg bagus..kang jadi lecturer tatau amende nk bg lecture..haAhahHAhhahaA..gila nk sedapkan hati tuuuu!risau gak ni bila diamati dlm student list program aku ni, dak2 part time ade yg smpai 6-7sem amik..gila apa..part time patotnya 4-5 sem je pon..siap ada yg on probation!isk3..psycho tol~tapi pk2 dak part time takde masa nk blajo..dgn kije lagi..so sbb tu la extend kot..hehehe..pandai2 wt assumption sendiri.hehe..tapi logik la gak~

tapi yg besnye, lecture notes seme provided..just pegi amik kt PG opis..dh siap susun dlm file tu..takyah susah2 print.buat abis ink printer je..mmg patot pon wt cmtu..yuran mahal tak igt..RM30K..leh wt belanja kawen tu..ahaks..

hmM..sunyi sepi ting..takde tmpt meluahkan prasaan ni..sebek la satu umah ngn dak2 ni..tapi nnti derang nk abis dah..lg la lonely abis..dh la dc++ takde.mirc takde.haih~apo nk jadi.sebek wifi dpt.leh la lyn download kt ares tu.keh3.

chang!!! meh smbung kt sini wt research meh!heehhee~meh la chunk!nnti aku usha if ada vacancy untuk RO.then ko smbung je trus..hikhik~psst...RO kt sini mahal doww..>rm2k..2500 ke bape tah,.lolz =D

if selalu camni, 

 
end up dgn exhaustion cm bdak ni..tapi budak ni lebih dr exhausted dh..berasap siap..LOL

4 comments:

  1. cess!!cobaan mengumpan aku sambung master lg!!serabut wei ramai suh aku sambung ni~except my makbapak :p

    wat pape kne dpt restu mak ayah dow :D

    ReplyDelete
  2. hahahahA..salah konsep tu..cmni...parents ko tak suruh..tapi if ko nk smbung dorang tak bantah kan..kira restu la tu~=p =p =

    ReplyDelete
  3. "toksah nk mengada,nk perabih degree pn kemain payoh..inikan pulak master?peh"

    ha tu ayat restu ke -_-

    ReplyDelete
  4. opss~!copy paste siap..=p =p =p

    ReplyDelete