Sep 27, 2010

blurry~

yehuu~helo there!skang time break~bosan r.klas engineering econ!dh penah amik dlu time undergrad!tapi pelik skit apsl cm tadi aku tak penah blajo pon dlu~hahahahA!ke chapter depan2 je.dlu chapter 1,2 aku igt lecturer explain kejap je dh bis!ini tak.the whole paginye session die dok explain yg tu~hadoi!terasa cm buat master ni kena amik tau dari A-Z.kena tau why?not just apply the rules~ye la kan.kata nk jadi lecturer!omg~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~tak suka r!

tadi classmateku bertukar lagi~igtkn klas ni ramai la org. last2 ada 3 org je including aku! hampeh~~semua budak PI lak tu....haih...hmmm..btw.pernah tak korang bersalam dgn opposite sex time nk berkenalan?hahahaA!gila terkejut aku.terus terpinga-pinga n terpaksa la salam.takkan la nk wt bodoh plak~dgn muka blur dan tergagap.."aaaaa...Anis" =p hahHAHahhaA~wt malu je.kool sudey la kan. besela org indon. mazhab lain. hehhe. pasni kalo ada org wt cmtu lg dh tau dah!lek2 sudey~~>_<"

hahhahaA~aih dh kol 1. nk rehat2 jap. pastu maye n pi klas balik!bosannya.cepatlah hari jumaat~~~=D =D =D

==aku yg blur==

3 comments: