Sep 24, 2010

CIKGU OI

pagi tadi 1st time aku menjahit di baju orang.baju tu sedang dipakai oleh seseorang yang tengah kalut nak p jamuan hariraya kat sekolah!

agaknya sebab tu la kot dia x suke baju yg ready-made (cerewet lagi satu)..ada je yang x kena sampai menyusahkan diri nak jahit sendiri/hantar pegi alter kat kedai tailor!nasib baik aku ni adik yang baik dan prihatin walaupun takde skill menjahit macam org yg pakai baju tu

inilah nasib serumah dengan guru seni jahitan.majalah2 kat rumah pon byk pasal fashion & trendy2 je.suratkhabar x boleh buang sebarangan sebab ada keratan2 berunsur seni penting utk bahan jahitan dia.

eh baru pasan lately byk story pasal dia..haha biasalah lepas ni masa byk terluang dengan orang lain plak..sobsssedey!!pastu tadek org kejut bangun pagi walaupun osmet saya yang sorang lagi polis tapi die penyegan nak kejut saya >.<"

wat cane nak bermanja ngan bakal bini orang gak!kat sapa lagi nak menumpang kasih sayang ni.. ;')

p/s: looking for new housemate plishhhh!


No comments:

Post a Comment