Dec 5, 2010

Oh..Im Back

Hoi2...
Waaahhh..agak lama aku bersama teman2...rasanya aku mcm dah ilang dr rerakan..
yeah betul..im lost in my own world...with husband and child.
This is what you get by getting married early..haha =p
But still Im happy to have my baby...He is the one who cheering me all the day..

And...Hai Kawan2..
Saje je menulis dalam blog.
Actually today, aku cuba bukak frenster aku...tapi aku gagal..sbb aku lupe pasword dan juga email aku..hahah...terlalu lama aku tk bukak smpi aku dh tk ingt. obsessed with fb..^_^..

I try mcm2...cuba untuk reset pasword..gagal. Mcm2..smpi acount manusia mane tah..telah diblock. aku yakin betul email yang aku masukkan tu email aku...tapi bile aku search..kuar acount org lain, which by means..that is not my email la...tpi aku pelik..sebab rasernye email yang aku letak tu..email aku... hahaha... i just dunno... i guess, frenster had gone for good..

haha..end of that story...actually..tahla..the only thing aku ingt skrg... acount fb aku, n acount jobstreet aku.. dah aku dok mencari kerja...tak dpat2 lagik... its a bit sad..mengenangkan soal kerja..haha...secara rasminya aku dah menganggur for 1 tahun setengah. bile tgk kawan2 seme dah bekerjaya... dah bergaya2...dah berimpian mcm2...and aku still di takuk lama... it makes me sad..and a bit frustated.. tapi tkpe..hehe =) masa aku akan tiba jugak..cuma aku kena usaha lebih sket.. haha..PET dah mintak utang.aku yg tak bayar2 agik.Lantokla..mls pikir.haha.

Sape suh PET tipu.kalo tkde keje...kena bgtau awal2.nie dah kasik pas interview.pas setahun baru nak bgtau.hampeh. tpi rasernye, rezeki aku ngan PET ni yg tkde sbnrnya.2 kali kot dpt panggilan dr PET for job.tpi disebabkan alasan2 yang tk dpt dielakkan...the job gone!! huhu..
tkpe2.chayok2.. haha... pujuk drik sndrik tu. ade la tu..kerja gaji lagi mahal tgh dtg crik aku tu... sal tu kerja PET tk dpt..
tkpe2...so..skrg hidup aku hanya menjaga arman dan mencari kerja... arman dah pandai pusing2..and semakin nakal. dia suka pusing dari hujung carpet ke hujung satu lagi. tak reti duduk diam. i cant imagine when he started to walk. leh kurus la aku nmpknye (eventhough aku perlu kurus pun) haha. he's not stubborn. tk byk kerenah.simple kid to handle. but cpt mrh sket. haha...kelaka muke die bile die mrh.last2 die yg kena mrh ngan aku balik.haha =) talking about him just cheer up my day. nanti la aku aplod2 gmbr die. laptop nie..rosak bluetooth die plak.
=)


and kawan2..miss u all so much. aku rindu kuar gi maple ngan chunk, gi kelas lmbt2 ngan leha..haha...bermalasan2 di atas katil utp.. only god knows how much i miss u guys all...haha..chatting kat mirc, download dc++, tgk drama2 jepun korea...kartun. kuar tgk wyg. lots2 of things i missed about u guys. agaknya bila kite dpt jumpe lagik. insyallah..pasti ade mase die. =)

k guys... its 5 am in the morning. and im blogging. ..stupid tol aku nie..sok pagik mate panda la nmpk gaya. haha/// take care guys..miss u all. insyallah jumpe lagik di kesempatan yg bakal datang. doakan aku dpt kerja cepat...haha ..bye lols.(^_^)


=ARMY=

4 comments:

  1. x abeh2 cite pasal baby die...tapi gamba x upload2 pon..sep!! =pp

    ReplyDelete
  2. oret2...will do..tgk fb la...aku apdet..hahaha

    ReplyDelete
  3. hak3..igtkn chu..rupanya mira!huiyoo

    ReplyDelete