Dec 19, 2010

wedding, wedding, wedding

fuh..byk betol wedding kwn2 thn ni...byk jugak la yg aku miss..wuuu...nk wt cane...tadak jodoh nk pi..slalu clash ngn klas..biasalah klas aku usually weekend...tak best tol..

19-12-2010..ni wedding padel kt Kangar..disebabkan hari ahad, most of us takleh nk pegi..(aku lg la dok Tronoh) so ktorg tpksalah pegi yg blah bride kt SP..mntk maap ye padel..sebek Intan dak UTP gak..hehe..tapi tak kenal sgt..slalu nmpak derang ni date kt mapley..=D igtkn skandal biasa2 je..rupanya siyes jugak la..hahha..congratz padel!

Hmm..memula dok pk gak nk pegi ke tak..dh la sorang2 dr UTP..dgn malas drive...elaun pon tak masuk lg..dh la last month masuk awal gile..dok pk cm nk naik bas tapi bila terpikirkan bas itu lambat, so tak jadi..tak kuasa I!dgn nk tuka bas medan kit-medan gopeng lg..berbaju kurung plak tu..so i would say no to bus!

Sepanjang perjalanan ngantuk gel..dh nk terpejam2..takdek sapa nk borak...pastu tak update lgu mp3..redup2 plak tu dr Ipoh smpai Penang...uish...sebek selamat gak smpai..dh la jam kt Jelapang-Kuala Kangsar..aku pon tatau nama tmpt...lepas dr Jelapang tapi tak smpai Kuala Kangsar lg..igtkn accident ke, road block ke apa..tapi jam sebab byk kereta..(cuti skolah la kot!) stressed betol!

ni la dia..sebek la dh lepas yg bukit2 kt jelapang tu..

hahahha..punyalah bawak slow, konon insaf ritu cm kena speed trap..tapi  rupanya sampai awal jugak..sempat la aku yg kebuloq ni brekfes kt A&W kt tesco SP Selatan..hihihi...dgn berbaju kurungnya...aih..tunggu punya tunggu para n the gang tak smpai lagi..then tunangan org call suro amik dia kt tesco lg 1..wonder gak nk amik ke tidak..cuak ooo...tunangan org ni..stgi tunang jeles ka apa ka..gadoh ka..wakakkaaA!so pastu aku amik la die kt tesco...n tak lama pastu bdk2 ni pon smpai..fuh!lega~=D

rasa cm takde la awal sgt ktorg pi..dh pukol 1 lebih..tapi cm tak ramai org pon!segan2..dh la wt kt Laguna.. awkward jugaklah~


wow~besarnya hadiah!=__=

muka aku yg lawak!

muka chunk yg lawak dok explore i-phone wadie..=p

ni lah dia tunangan org..takot tak..huh!tak takot lgsung dak sekolah ni..=p

rasa cm seswai ja korang berdua..sama kecik..=D sori kN!=p

tak lama lps abis makan..padel pon smpai~phewit!

wuu...lps kenduri bdk2 ni singgah rumah wadie makan bubur asyura!beshnya~disebabkan aku nak smpai awal + de kije nk buat, so aku tak join..if aku join takot plak nnti terlajak ke Kangar...hehhee..takleh2...

back to UTP yg sunyi..semua osmet tadak!sigh~>_<"


6 comments:

  1. wakaka!!muke ko lawak gk =pp
    haha kantoi beli adiah kat jusco
    padil:rajin2 eh suh megi masak!!!
    selamat pengantin baru =))

    ReplyDelete
  2. alaa..jgn buli megi kari..
    padel pon kena la tolong..
    berat sama dipikul..
    ringan sama dijinjing..=p

    ReplyDelete
  3. TQ leha, cang, desi, hepimil, wadik 4 coming! sori if aku intro angpa kat megikari dgn nama glemer angpa..hehe. sori jugak x dpt nak sembang lama2 dgn angpa. Angpa dpt mai pon aku dah cukup terharu.. oso tq 4 da gift! hadiah paling besaq ari tu! tq3! majulah #natto utk semua! muah3!

    ReplyDelete
  4. hahahahaA!HADIAH paling besaq hari tu?
    wow!femes2..=D moga berbahagia padel!=)
    apa yg penting..Kerjasama!hehehe

    ReplyDelete
  5. waahhhh..slumbe ckp aku ngn wadieq seswai..mrh ila kang..tunang org tu leha..hahaha..tp aku rse mcm adeq bradeq wadieq..hahahahahah~~

    ReplyDelete