Jan 18, 2011

ASTRO FIRST @480

Dengar kate pakej ni start 13 Januari aritu lagi dengan 3 latest movie kat panggung - Ngangkung, Damping Malam & Aku Masih Dara (tiga2 ni sume dah tengok!maklum ah aku memang peminat filem2 melayu dari dulu lagi)

tak macam sesetengah org tu anti filem melayu..poyo je duduk Malaysia tapi support filem barat.sape lagi nk support industri melayu kalau tidak kite anak bangsa melayu ni?potpetpotpet :D :D opss~

Eh ok ok berbalik pada topic asal semula - dengan caj RM 15 boleh tonton untuk tempoh 48 jam.ish kalau 3D berbaloi juge!hurm hurm *think-think*


Kome rase patot ke x patot Astro keluarkan pakej ni?kehkeh kalau x tengok kat wayang pon boleh download hape!Ala janganlah sempitkan sgt dunia hiburan di zaman moden ni..sebenarnye hiburan tu di hujung jari je.byk lagi hiburan selain tengok wayang ni...contohnye.....

LU PIKIRLAH SENDIRI!!




4 comments:

  1. kalo support filem malaya jangan donload ok! ahhahaha

    ReplyDelete
  2. eh eh cte tu sme sy dh tgk kat wayang ok!!plizzz cket

    download utk tonton semula!

    ReplyDelete
  3. jgn ulang tyg byk kali sgt sudah..

    ReplyDelete