Jan 30, 2011

OUR WONDERPET

haha takot nak bela!maklom lah sejak dilahirkan lagi belum pernah mempunyai binatang peliharaan...risau gak kalo x sampai seminggu dah kiok menatang ni...isk

tapi mcm senang je bela sugar glider ni..makanan die hanya sebiji epal untuk seminggu!!wow saving cost di situ dan disebabkan itu lah juge najis die xdelah berbau sgt :D

tidak dilupakan mini pouch bag untuk tujuan pengangkutan.aha buh lam poket pn boley gak tapi pastikan poket baju yang tinggi la..kalo seluar nanti terduduk arwah pulak beliau :|

digalakkan membela ketika beliau masih kecil sebab mudah dijinakkan.betol lah org ckp

"kecik2 xnak mampos.dah besor menyusahkan orang !!", PANG!!!

opss maaf xde kaitan ngan binatang comel yang halus yang kudus ini.sekadar peribahasa penambah perisa :D


p/s: apa-apa pon xde koje aku perabihkan duit hanya untuk seekor binatang kecil ini...haha kalo org belikan pon misti nanti dia tuntut hak penjagaan bila dah dewasa nanti.. T_T


alangkah indahnya dunia bila kita semua tak akan membesar~~~eh maap satu tu je gamba yg clear..haha lampu uptown terang benderang sgt td *__*




4 comments:

  1. sugar glider? penah dgr ! :D
    ade kat pet shop. wee~

    ReplyDelete
  2. aha bukan aku yg beli..so xde hak penjagaan.tolong gilir2 jage je..

    ReplyDelete