Mar 23, 2011

TAHNIAH DAN TAHNIAH ADIKKU SAYANG!


Alhamdulillah...harini 23 Mac 2011 keputusan SPM 2010 diumumkan

Dupdapdupdap kakaknya plak yang berdebar-debar.maklumlah adik bongsu aku yang tuan empunya result tu.debaran terakhir utk tahun ini.peh lagipun kami berdua adalah produk dari sekolah yang sama - SESTER!! tu yang harus excited lebih \o/\o/

hihi pasni xde dah nafsu nak tahu result SPM sape2 termasuklah sepupu -sepapat ke, adik kawan2 ke, adik ipar ke err...~

2x tahniah untuk Siti Norsyahirah bt Mohamad Saleh.kenapa 2x?

Disebabkan kelmarin si beliau telah menjalani Ujian Memandu buat kali ke-2..hish wat malu jer haha tp ok lah kan dari aku yang 3x baru pass!

Dan hari ni beliau telah berjaya mendapatkan straight A!vavava hidup SESTER!!


p/s : hisk!!tiba2 dah lupa apa adiah aku janji nak bagi ek -_________-"


No comments:

Post a Comment