Mar 10, 2011

WHAT A COINCIDENCE


Since last weekend,aku start marathon movie yang byk terlepas seperti Social Network (it's all about FB!), Khurafat (xde la best sgt pon,xleh lwn JPB), Love & Other Drugs (Anne Hathaway!) and 2 movie yang lebih kurang sama plot cite die - Due Date & Forces of Nature

Masing2 terjumpa dan berkenalan kat airport.


Misi utama Peter (ensem guy) ingin pulang utk menyambut kelahiran anak pertama beliau!Malangnya bertemu dengan Ethan (si jahanam) yang menghancuskan rancangan beliau itu.*sigh*


ihiks ni agak romantic la cket!!>.<" Ben Affleck si gayat yg dalam misi ke Savannah untuk menghadiri perkahwinan beliau sendiri! jauh gile nak kawen.Malangnya ada seekor burung seagull terperangkap di dlm enjin plane lalu merosakkan perjalanan beliau. Secara tak sengaja, Sandra Bullock telah diselamatkan oleh beliau semasa insiden mencemaskan itu.



p/s :tetiba rasa macam best plak layan movie kat lappy je berbanding di wayang.boleh pause kalo tak tahan ke toilet.ahak & boley layan bersama2 ousmate~*wink2*

No comments:

Post a Comment