Mar 19, 2011

YUQI = YUNA & QI RAZALI !

Semalaman tido keseorangan.Dua2 housemate pulang ke kg masing2.Tapi aku dah biasa so x perlu nak berteman sebab nanti dalam kubor pon sorg2 jugak...hehe eh betol pe :P


Kebetulan Cik Emi pulang ke kg halaman, ajak die hang out kat Steamboat Arau skali..1st time mkn dgn kadar had masa yg ditentukan - 1jam setengah shj! (mcm parking keta plak uols nih)

"Nikmati segalanya di sini? "*gulp*


Hari yang seterusnya 19/03/2011 - da bgn awal tapi sambung titon blk.qada tido yang x cukup sepanjang weekdays.maklum lah nk pulon dptkan geran baru ni kena kerja keras cket!u nak relax goyang kaki ,balik kampung tanam jagung!

Selagi x nampak cahaya matahari, memang x bangkit la..tetiba si Najwa ajak Secret Recipe at 11.00 am?pedia mkn kek tengahari buta..bluwek!tetiba nampak Pizza Hut pnye brochure dlm mailbox.emm Bigshot Cheesy Pops mcm best jugak..lets give it a try!

Maka brunch lah di situ...as usual,mkn berdua memang x habeh la kan.zZz


dengan mayonese sekali angkut!haha semalam telur puyuh pon aku bantai tapau!


Eh berbalik pada tajuk entry - Qi & Yuna
Just now on my tweet, one of friends excited gile2 dgn lagu Qi Razali..eh?Qi?singing?

then terus aku teruja nak usha fan page mamat ni.kalo korang nak tau..baru sejam kot dia upload kat fb wall, terus dapat good respond from others :) *thumbs up*

Kalo korang nk dgr, rajin2 ah click older post yer :D

Antara lagu2 beliau - Nowhere, Magicpen, Star, Break me, Jatuh, etc ( x ingat!)

Haha seswai sangat dgn Yuna..kome berdua ni memang anak seni berbakat lah..(eh jap bkn aku x minat yuna sgt ke? :P )

Tapi minah ni siap dah melakar nama kat luar negara kira hebat lah kan? u go girl!!

YuQi :)


p/s: Perut dah kenyang.Hati pon senang.Maka marilah bertenang...haha :D

No comments:

Post a Comment