May 31, 2011

NORA ELENA

hehe lagi lagi pasal novel!!selepas obses dgn drama Trilogi Cinta..kali ini Nora Elena plak yg diadaptasi dari novel Kasih Yang Suci

pada mulanya, bolayan saja sebab mcm slow je cite die tapi lama2 tgk kat twitter & fb ramai gile teruja dgn Seth Tan, terus tertarik nk tgk sendiri!



peneraju utama #NoraElena >.<"


aha bila la si Nora ni boleh bukak pintu hati kat Seth entah??dan mampu kah rumahtangga mereka bertahan dengan kewujudan si Yvonne yg x tahu malu menggoda suami org tuh..huh~

dan mampukah juga si Eid mengubat luka di hati selepas bekas tunang nya terpaksa berkawin dgn org lain @ boss sendiri

dan sejauh manakah Inspektor Amir (Ery Putra) dpt meyakinkan Nora bahawa bukan dia si perogol itu.opss bukan spoiler ye tp berdasarkan sinopsis novel yer :P

dan sebenarnya perogol itu adalah suaminya sendiri??ohmaiiiiiiiiii i cant believe this


jadi marilah saksikan sendiri detik2 yg bakal dilalui oleh mereka...

alamak dah nam setengah.gtg & happy watching uols :B

3 comments:

  1. hahaha..aku rasa..nnti elok2 nk suka pastu
    jadi benci..sbb laki dia yg rape die..aisey!spoilt!

    ReplyDelete
  2. haha tp smlm its sooo romantic :">
    ego gile si Elena tuh
    n keji gile si Yvonne tu p buang munge tu lam tongsampah

    bek kasi aku je wei!!! wheee

    ReplyDelete
  3. er!terlepas plak part Yvonne buang bunga tu~

    ReplyDelete