Jun 8, 2011

slmt pengantin baru abg!



fuh!dah slmt pon kenduri abg aku..baru aku pasan..dok busy amik gmbo org, gmbo aku sekeping pon tadak dlm kamera sendiri!dedem~ahahahhahahaA!tapi for sure ada cameraman blah bride amik gmbo aku time aku tgh busy dok snap gmbo org + busy ke sana ke mari..opss~pastu gelak2 kt aku..damn you!brani betol snap muka aku yg dh jadi kilang minyak tuuu..grrrrrrrrrr!time org nk amik gmbo family adik aku plak dok sibuk nk balik uitm, sibuk cari kasut die yg hilang..dan aku + kakak aku skali pon busy dok cari kasut die~pstu baru nyesal time cameraman dh kemas2 kamera dia nk blah...tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~!apsl tak tunggu~T___T

haih..terasa kekok plak nk panggil wife abg aku kak..dh la sama umo..so what?hahaha...janggalnya lah rasa...tahpape kan!

hmm..apa kabar agaknya rabbit2 aku...rindunya~tinggal jap kt umah sbb nk balik umah dh esok!balik UTP 2 hari nk hantar report..ada skit lg ni..kaman2..malas dh nk pk~!

aisey..igt nk upload pic kenduri...skali tertinggal kamera dlm kereta..dh la park kt blkg pocket C!hish!sebaik leh curi gmbar kt FB kwn kakak ipar..opss!

p/s: slmt pengntin baru abg..walaupon dia tak baca blog aku..tak kira..aku nk tulih gk..wahahahaahA..skali dia baca..opss~

6 comments:

  1. Selamat Pengantin baru Leha............eh abg Leha (>,<)

    tQ bg lauk mcm 10 org nk mkn tu!!

    haha 2nd kenduri kat tmn Ira plak

    ReplyDelete
  2. hahahaha..bukan aku yg bungkus..:P ke
    2nd kenduri kt ganu?:P

    ReplyDelete
  3. haha siap bg kat umah k emot..tp still x mampu nk perabih gak

    adoi~tunang pn belom..cane nk kenduri?!

    grrr

    ReplyDelete
  4. maksud aku kenduri tunang la..cm kN Tuu..:P

    ReplyDelete
  5. haha wat kecik2 sudey..x ajak kwn2 pon

    ReplyDelete
  6. ahaks,,wow~cm dh ada tarikh je ni?:P :P :P

    ReplyDelete