Jul 10, 2011

NEW ENVIRONMENT

macamana lah aku boleh x perasan besok dah isnin!ya ampun .......workaholic sgt kah? *pasan-mode*

apa boleh buat, sistem kemasukan pon dah berubah kpd trisem..tu belum campur postgrad lg yg x putus2 masuk!!register tahu plak, clearance x reti2 nk buat...menjawab ah registry time audit nanti

mentang2 lah pendaftaran tu terbuka sepanjang tahun..bila nak withdraw, suke ati gitu je blah~langsung x pikir pihak lain yg akan menanggung perbuatan derang yg x bertanggungjawab & mementingkan diri sndri tuh *ok mls nk bebel pjg,mcm ada org bc je*

tapi agak menyeronokkan jugak la bila ternampak ramai rakan2 sekuliah, teman2 sebatch, secourse, seperjuangan dan x lupa juga ex-lecturers yg further study kat situ..wah!!

semoga maju jaya buat kalian semua termasuklah Cik Leha, Cik Deqnie & Cik Funna..ameen


p/s: sayangnya aku telah jatuh cinta dengan department nih...malangnya kena bertukar ke dept lain plak lepas ni..sobs!tomorrow is the day


2 comments:

  1. hahahaA!padan la OT mnjang..dh serasi ye..~:P
    takpe..nnti jadi RO still leh kwn agi ngn depa..:D

    ReplyDelete
  2. BTW tq2..tq banje lunch..terharu I tetibe ada org tapaukan..
    igt nk mkn roti je..x sdp perut..tegang je perut rasa..

    ReplyDelete