Aug 7, 2011

wonderpet wonderpet kami datang!

ku sangkakan panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengahari!har har har!jiwang tak?tahpape..takde kaitan pon ngn post kali ni..

Hmm..kesian Chi2..dh la selalu kena rape tanpa kerelaan..ni botak plak!Fiffy yang buat~aku nmpak dia jilat2 lps tu tarikkkkkkk~roar!makin hari makin byk..tapi suspicious gak..takkan la Fiffy buat semua tu?aku pon dgn prasaan cuak dan risaunya pergi la ke klinik veterina berdekatan kot2 sakit ke..kena infection apa ke..?hmm..risau risau jugak..dalam hati...habislah budget raya aku!dh la mahal kot kalau kena cucuk bla2..maunye 2, 3 ratus..tapi sebaik la raya 30 haribulan..keh..tapi takpe la..Chi2 punya psl kan..syg gile kot!


kesian Fiffy di"blame" setiap masa...mcm anak tiri!hahaha

tgk tu..lalu je makan..nmpak sgt tak sakit!

Chi2: "Botak itu rock!"

iftar!makan pon berjemaah..kalau bg carrot belah 2 pon derang nk share jugak carrot yg sama!~
so sweet!

Rupanya Chi Chi tak sakit..cuma ada hama je..tgk dlm microscope tadi cm kutu je..gelisss...

tada!Vitamin for Chi Chi!Pandai Dr eja nama Chi Chi!*clap clap*
dah la cute je Doktor pon...hehehe

Alhamdulillah!~yeah!boleh shopping raya dgn senang hati..opss..project tak siap lagi..adoi~tetiba down!
Sekian coretan daripada Lady Bunny..Selamat berpuasa, berbuka puasa dan bersahur!Tak lupa juga selamat menunaikan ibadah dgn penuh tawadduk di bulan mulia ini..Marilah merebut peluang keemasan ini..Semoga diberkati Allah dunia dan akhirat..

p/s: Thanx to Cik Farhana Abdollah kerana sudi menemani diri ini ke klinik vet yg dipenuhi anjing comel dan liar..dh la tghari buta + panas+ tunggu lama!euw~mughallazoh!dh la dtg dkt ngn Chi2..sebek tak jilat..kalau tak, tak pasal kena samak/sertu!hahhhaahaA~
Lady Bunny

1 comment:

  1. hahhaha..chi2 zaizaialazaibo..haha..xpe yg penting dh ade balik dh rambut die!! :D

    ReplyDelete