Sep 11, 2011

SUNDAY MORNING

lalalala epi nye arini leh uruskan rumahtangga..x perlu ke ofis!hihu

bkn ape stress gak bila ada org xleh tgk kite senang nih..ari jumaat baru plan nk blk awal, nak qada tido yg x cukup sepanjang minggu ni

*kring-kring* tepat kol 7 pm, dpt panggilan dari boss.dpt arahan ke Sg Petani keesokannya..aih x sukenye dpt arahan last minit nih..tp apakan daya - "bertindak mengikut arahan" jela

Tapi memang bab2 travelling ni, org suka petik nama aku since xde komitmen cam org lain,duk dlm hostel plak tu *no more excuse in my mind*.Kebetulan, K Iydia excited nak ikot since x pernah lg ke Utara..maka ada lah teman @ co-driver

As usual, di mana ada jalan & signboard, aku men redah jek!mls nk guna highway *yawn* -mata cepat ngantuk bila tgk jln lurus! o_O

Bukan mcm Adnan Sempit nye tagline "Di mana ada kemahuan, Di situ ada highway" No Way Man!! im not that easy =p

Bertolak 10 pagi & sampai UTP 10 mlm!fuuuuuuuuuuuu alhamdulillah syukor masih ada lg stamina.no cramps.no backpain *allahumma afini fi badani allahumma afini fi sam'i"

travel often - getting lost will help u find urself
some opportunities only come once, seize them

p/s: insyaAllah di mana ada kemahuan di situ ada jalan..sesat boleh pulang ke pangkal jalan





1 comment:

  1. ahaks..tu ah..try lain kali ko bg excuse tgk~:P byk betol travel bulan ni kan..
    kesian cucu aku!

    ReplyDelete