Sep 27, 2011

weekend activity!~

hahaha..kesian Chunk x dpt pi ipoh shopping..sebek dpt pi SPA..:p better la untuk org yg darah rendah tu..nnti dh sihat kita pi ronggeng sakan naaa!:P selepas balik dr SPA (chunk & funna je..aku balik bilik dgn harapan nk siapkan kerja ok..skali lps minum nescafe pening2, lalu ajak derang jln2 tepi tasik smbil bawak Fiffy yg dh meronta2 dlm cage tu...kesian!~)

oi..bila nk beli carrier tah..kesian Fiffy dok dlm beg doraemon!:P


jeng jeng..dok buat terkejut plak takmo gerak2..kalau Chi2 ni kompem lari trus..





 muka maskulin si perogol!(ada misai..wakakaka) kesian Chi2 pregnant lagi~cemana ni..berderet anak...melebih tuan betol la..aku kahwin pon blom!


sebaik tak terjun tasik..hahahaA~

budak2 mesti excited tgk rabbit ni..tu aku tak bawak si anak Fiffy ni lg..lagi comel!~stkt Fiffy tu apa la sgt..hahahaha..anti gila ngn Fiffy~bukan apa..anti dgn sifat kegatalan dia je..tapi apakan daya..dia pon makhluk tuhan gk..see Fiffy..baik tak tuan awak ni bwk pi jln2?jgnla blame saya garang lagi dgn kamu!>_<

Lady Bunny

4 comments:

  1. hahahhha..ksian fify dari dulu jadi anak tiri smpai dh jadi bapak dh wei..

    ReplyDelete
  2. hahahahA!anak no 2 je~chi2 tetap no 1..:P

    ReplyDelete
  3. ntah mama tiri ni asyik mara2 fify je!

    meh fify meh kat mama angkat n0 2

    ReplyDelete