Nov 11, 2011

MALOCCLUSION~

*rabbit's malocclusion: misalignment of teeth (incisors), leading to extreme overgrowth of the incisors


wuuuuu..kesian LALA!~dh la telinga koyak..skang ni gigi plak problem...tadi pi bwak jabatan veterina..dia potong je gigi kasi pendek!kalau refer kt internet pon mmg kena trim..ataupon cabut trus..tapi tadak gigi la plak!


kesian gila!dah la tak bius apa2 pon..tatau la nape..tapi doktor ckp rabbit takleh dibius, tak mcm kucing..so kenala pegang dia takut menggelupor dan menyukarkan proses memotong!pastu tokleh la amik gmbar!dh la pi pon sorang2 tadi..


lps ni kena trim lagilah bila panjang!kesian2~~~~~~~~
hmm..tapi free of charge??????wow! unbelievable!eh..lupa lak..kan kerajaan..mesti la free!hihih...nk pi private cm tadak je kt kangar ni kan..kena pi alor star..disebabkan busy (kena cari kedai nk print thesis<--dh 2 hari aku pusing 1 kangar!mahal2 belaka!mentang2lah kurang persaingan),  so, redah je lah klinik kerajaan pon..psni boleh try private lak..nk tgk dia buat cmna plak..kalau sama baik pi kerajaan je..kan free!dh la tak ramai org..hik hik!


gmbar curi dr google!lebih kurang cmni lah gigi LALA..gigi bawah tu dh dkt sgt dh dengan hidung!kesian~nk makan pon susah....kesiannya baby!~dh la rabbit favorite aku ni..manja gila..tak garang pon..dlm hati aku wonder gak, tak sakit ke potong gigi cmtu?kesiann weh!!


Lady Bunny

2 comments:

  1. potong gigi macam potong kuku!

    haha cian die

    ReplyDelete
  2. aah!doktor ckp nnti pnjang lg..mcm kuku..kena dok trim lg..ongoing process!

    ReplyDelete