Dec 20, 2011

jerih perih kehidupan~

Over gila tajuk entry okay.hhahaA

Pengalaman pahit masin: Laptop rosak tgh mlm sblm viva voce keesokan hari!sebaik tergerak hati nk bawak netbook ritu!sebaik jugak baru transfer thesis file dlm pendrive..

Apa2 pon semuanya udah selamat..alhamdulillah!thanks Mrs Supervisor!~=) you are superbbb~
n special appreciation goes to Mr Internal dan Mr External yg sungguh cool dan baik hati~i love u two!ops...laki orang ah..maap~!>_<"

Tengs jugak kpd Ms F yg mengoffer lappy anda pagi tadi..you are sooo sweet!gud luck in ur incoming viva!~
Many thanks go to Ms C dan Ms A yg dtg memberi moral support,. Ms A siap bawak geng tu..external n internal cuak tau tak..hahahahaA!

Happy Holiday Ms C!

Terima kasih Allah. Tak lupa jugak kpd ibu bapa ku di kampung. sorry terpaksa tinggal rabbit!kesiannya kt Mama!hmm..tak prasan plak aku tak letak parents dlm thesis acknowledgement sampai ada orang hairan..kikiki..

Last but not least, terima kasih kpd peminat2 yg tak jemu2 menyokong karier saya..kemenangan ini milik kalian!(gedik tak?i loike!)

==kegedikkan terlampau==

4 comments:

  1. yey congrates Lady Bunny!

    ahak harap2 Mr Internal x report Ms H,aku curi2 tgk viva ko pagi tu

    ekeke :D

    ReplyDelete
  2. hahaha!xde la..Mr Internal kan baik+hensem+
    suara best!suka ah~=)

    ReplyDelete
  3. beware..dont forget Mr Z kusyuk duk membaca hot post ko ni :D

    ReplyDelete
  4. erk..tak mention pon sapakah Mr Internal itu..:P

    ReplyDelete