Mar 7, 2012

ala ala atuk tuk jangan saman!~

Semalam dpt kad notis dr post office. ada surat berdaftar kena pi collect..ek ela..mcm lah takde org kt rumah aku..pelik2..igtkn surat graduation dr UTP!pi post office kangar, rupanya kena collect kt Jejawi..n post office tu blkg office aku je pon!duh..apadaaa..tersorok gila~baru tau ada post office kt situ hokay!

Excited ni nk pi tgk surat apa!tup2, bukak2 dpt surat saman!dem~~~~~~~~~~~slalu kalau kena saman boleh tau awal2 sbb nmpak pakcik polis dok teropong!so kalau dpt surat berdaftar tu dh boleh agk surat apa..yg ni mmg x expect lgsung surat saman!grrrrrrrrrrr~



see!kt jln jeniang-gurun!pdnlah tak nmpk pakcik polis!~sini bukan highway~!

ni betul ke kereta aku ni?(pdhl nmpk gila no plet) ahaks.tak puas ati awat gmbaq dr belakang ni???

aisey.frust lagi!ku sangkakan surat dr UTP, skali surat cinta dr pakcik polisi!no no no~tak suka tak suka tak suka pakcik polis!~takmau kwn!=(
Lady Sasa

7 comments:

  1. ololo ni kali ke berapa dpt saman?

    takkan 1st kotttt..*chill2*

    ReplyDelete
  2. 1st untuk RJ~second untuk aku!ha ha ha!

    ReplyDelete
  3. hakhak tuhla pengajaran buat anda!
    cbn nye record pn cacat

    tapi bukan aku yg buat T_T

    ReplyDelete
  4. ha ha!eleh.ko tu tak lalu highway.cmna nk kena saman.weks!

    ReplyDelete
  5. tu yg ko kena saman dah exit highway kan?

    kwang2

    ReplyDelete
  6. tudia aih, bawak 130 kat jalan biasa.. mmg patut la pun kena saman dgn ada bukti gambaq n gps koordinat lg. kui3. aku kat highway pun bwk 120 ja max. aku pemandu berhemah..hehe

    ReplyDelete
  7. alah jln 4 lane padel!cm highway~lgpon tgh
    emergency tu..nk pi ziarah~

    ReplyDelete