Apr 20, 2012

Pulanglah!

Mentang2 hari Jumaat, takdak klas, so cam malasss je nk wt pape~nk study pon takde mood!pdhl next week nk masuk chapter baru!satu apa tak study agi..>_<"

lama gila tak berblogging!nk blog walking pon tak sempat..this week busy gila!~tapi harini dh boleh bernafas skit..lg 2 minggu je klas!berusahalah!!!!

Pejam celik dah ujung bulan 4..dh 3 bulan dh kerja~huiyoo..tapi still tak official..sbb tak dpt senate letter lg..even dh dpt pon lama gk tu prosess nk meng'official'kan diri..fuh!..sedih gila..pdhl load kerja sama ja...pastu xdpt privilege as a staff  pon..sabar je lah...!belajarlah bekerja dengan ikhlas kerana Allah..

Update:
1. Skrg dh bleh biasakan diri dgn tmpt kerja...hmm..mula2 ritu je rasa cm terpinggir skit..skang dh okay..hihihhi..poyo je~

2. Makin lama makin berani membuat onar!masuk kerja suka hati pukul brapa~ye lah.aku bukan staff lagi..just a fellow..panas jugak dgn statement seseorang tu..haih..so lps ni aku leh buat sesuka hati..!tapi pelik jugak...kalau tak anggap aku as a staff tak payah lah bg work load bagai..takyah bg klas..takyah bg student fyp/fydp..takyah assign aku jadi AJK apa2...so aku takyah wt kerja...sbb aku bukan lecturer lagi...opss..tiba2 emosi~

3. Slps 3 bulan bekerja..rasa cam takde lifenya!~balik kerja bersosial dgn rabbit..malam tgk tv, tidur...nk wt kerja mmg harapan lah mlm2..unless ada deadline or keesokkan harinya ada klas..so kenalah study skit..kikiki..lgpon almost every weekend kebelakangan ini asyik outing je~habis masa weekend aku terbazir!

4. Kadang2 terfikir jugak, mcm mana ye nnti dh ada family, anak semua..mesti takde masa terluang untuk diri sendiri!hmm~bila fikir camtu rasa cm takde prasaan nk berkeluarga..hari2 fikir psl kerja..kerja kerja kerja..>_<" eceh..poyo gila..pdhl ada je masa mlm2..cuma lately asyik tido awal!that's why masa terbazir begitu saja!kesimpulannya, aku dan tidur tak dpt dipisahkan!ahaks

5. Fiffy hilang..dh 3 hari tak balik rumah!aku bgn pagi ritu,, bukak2 pintu tgk2 Kiki Lala dh ada kt luar cage..Fiffy hilang entah ke mana..mungkin aku tutup cage tak betul..so derang prison break!haih.~Fiffy tu apa lagi..pantang lepa..trus nk keluar gate rumah!Pulanglah!ritu Chi2 hilang 4 hari..nasib baik balik rumah!cakar2 pintu rumah nk bgitau die balik~comel betul..


Fiffy!Pulanglah~

Cukuplah buat update kali ni..
Till then..=)

Lady Sasa

6 comments:

  1. sebab UTP tak bg senate letter lagilah..depa belum meeting lg..T_T

    ReplyDelete
  2. hohohoh...cian hang leha.. leha apesal blog mr z dah tkleyh masuk...adoyai!
    -mira-

    ReplyDelete
  3. ahaks.tah la!dia privatekan lah kot!

    post before2 ni pon tak smpt baca~ahaks

    ReplyDelete
  4. WEIH..tu ada komen kt ats..takut3~

    takleh nk mengumpat di sini~lol ;p

    ReplyDelete