Nov 25, 2012

W.O.R.K.A.H.O.L.I.C



1) Always on the phone? (haha betol!asyik tingtong email masuk...aku plak jenis tak suka perap email tanpa reply *sigh*)

2) Work long hours? (of course..paling lewat adalah *rahsia* selagi kerja x siap,selagi tulah x blk...biasalah takde komitmen lagi boleh la kan..plus duk kat hostel,10 min dah sampai office)

3) Do not take medical leave?(macam tau2 aje...yelah dah amek sehari haritu selepas kena brainwash dengan doctor) "i know u will go to ur office tomorrow, so i give u MC for 2 days - Sunday & Monday!" tak pernah2 weh doctor bg MC during weekend *LOL sangat*

4) Work while on vacation? (em emmmm i just cant stop checking mailbox and very alert with any sms/calls)

5) No time for friends and family (hmmm berapa kali kena cancel plan pegi kenduri kawen kawan..sobs rasa dh mcm anti-social pun ada T_T) parents plak supportive gila,sikit2 tanya kerja ke tak during weekend? *stress*

p/s: If u tick 3 or more boxes, you definitely are a WORKAHOLIC!


I TICKED MORE,, SO WHAT????!!HAHAHAHA

1 comment:

  1. Weihh takuttt..ada rompakan bsnjata kt tmn jejawi utaraaaa. Kt opis aku tuuu .Xmau balik lewat dh.

    ReplyDelete